AKTUELNO

Marinkovićeva besna na svoju rijaliti cimerku.

Maja Marinković je besna na svoju rijaliti drugaricu Staniju Dobrojević jer ona ceo dan provodi u društvu Marka Markovića koji se njoj potajno sviđa iako to ne želi da prizna. Tokom dana, Maja je zamerila Staniji što se nije setila da je pita šta treba da joj kupi u podavnici od namirnica već su to učinili drugi zadrugari.

Marinkovićeva se poverila Aleksandri Subotić da je razočarana u Staniju, a ona joj je ona otvorila oči:

Foto: TvPink Printscreen

To je sve počelo kada si ti došla, tada smo se sve družile. Vi ste počele da imate sukobe, ja sam tu stala u tvoju odbranu... Desila se ta situacija za Marka, pa za Davida - pričala je Maja.
Treba da joj odbrusiš iako ti je drugarica. To za Davida je bila samo poenta da ga ona bocne. Kada sam ja kupovala pljeskavice nijedna od njih dve me nije pitala da li mi šta treba - pričala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Maja priznala Banetu da joj je drago što su ona i Stanija okončale prijateljstvo jer smatra da Dobrojevićeva nije ispala pravi prijatelj prema njoj jer je flertovala sa Markom.

Meni je drago što se ovo desilo i dokaz je da mi nije drugarica, a ja njoj jesam bila drugarica. Neka mi se više ne obraća. Marko je dobar dečko, ali mi se ne dopada njegovo ponašanje, ne bih bila sa njim. Ma ovo sa Markom je samo kap koja je prelila čašu - pričala je besno Maja dok ju je Bane slušao.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'