AKTUELNO

Marija Kulić neće biti srećna.

Miljana Kulić je jecala u suzama u Rajskom vrtu jer je ostala sama na drugoj strani imanja Zadruge gde se nalazi restoran brze hrane koji je Veliki šef otvorio. Prema navodima Kulićeve, nju su Lazar Čolić Zola i Marko Miljković ostavili samu na obali zbog čega je zaplakala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odmah je otišla do Rajskog vrta, pa joj se Drvo mudrosti obratilo. Njega je zanimalo da li je to jedini razlog zbog kog ona plače.

Drvence sve me povredi ovde. Krijem se, krijem tugu. Sve me povredilo, ovo sa Zolom. Dala sam pravo sebi da ga vređam, pa rijaliti. Protiv svih sam išla, samo da budem sa njim. Ne mogu da verujem. Samo sam se ja borila. Mislila sam da je dobar čovek. Da nikada neće da me slomi i da mi srce rani. Čekala sam red, kupila sam sokove da častim nekog. On je namerno u drugom pravcu otišao. Suze su mi krenule, osećala sam se kao siroče. Mislim da sam postala loš čovek - ronila je suze Miljana.

Miljana je potom u suzama priznala da i dalje voli Lazara Čolića Zolu, nakon svih gnusnih uvreda koje mu je izgovarala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bez obzira što nije zaslužio i što se nije borio za našu ljubav, ja sam uvek nalazila opravdanja za njega. Ja njega i dalje volim. Ovo je za mene poniženje. Nikada se nije borio za nas. Sve sam mu dugove vratila, i onda smo se vratili i sve se dogodilo - lila je suze Miljana, pa nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Imam osećaj da sam postala loš čovek. Da sve mrzim, da je sve protiv mene. Čak me i majka ne voli više. Zašto se toliko vezujem za ljude, što sam sebi ovo uradila? Za sve sam pametna, a za sebe sam glupa. Da nema sina, ne znam šta bih - govorila je Kulićka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miljana Kulić

'