AKTUELNO

Zadrugarke smatraju da je svojom vezom sa Davidom Ana skrenula previše pažnje na sebe i da se sada razotkrivaju detalji njenog života!

Nakon svoje ispovesti koja je imala u Rajskom vrtu, Mina Vrbaški je ispričala Ljubi Pantović šta je sve otkrila Drvetu mudrosti o Ani Korać.

Pročitajte još: MINA KONAČNO PROGOVORILA! Iznela sve što zna o Ani Korać i Filipu Mijatovu: Imali su S*KS, plaćao joj je stan, garderobu i davao SILNE PARE! Lagala je, bio joj je dečko! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je iznela svoje mišljenje o vezi Ane i Davida Dragojevića, koje je ispričala u vrtu. Naime, Mina smatra da je Ana sa Davidom jer ga vidi kao neki svoj novi početak i beg od društva u kome se nalazila.

Ana je sa Davidom u vezi zato što želi novi život da počne, to je moje mišljenje. Nju sada samo zanima David i njena porodica. Što bi ona bila sa Davidom kada on nema ništa? - ispričala je Mina.
Ti stvarno misliš da je ona toliko glupa? - upitala je Ljuba.
Nije ona glupa, Ana hoće novi život - odgovorila je Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba je zaključila da se Ana previše upetljala i da sebi nije smela da dozvoli da uđe u vezu sa verenim čovekom, jer je tako skrenula pažnju na sebe.

Ona sa takvim načinom života nije smela da sebi dozvoli kiks. Ona je trebalo da ostane cvetić, a ne da skrene na sebe pažnju kao otimačicu tuđih frajera, a zato se neko zapitao šta ona radi u spoljnom svetu. Svima je ovde Instagram došao glave. Ona samo petlja i laže i zna zašto to radi - zaključila je Pantovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarke su krenule u šetnju i nastavile da analiziraju ponašanje Ane Korać, a njihov zaključak je bio da Koraćeva krije previše stvari, kao i da više veruju Filipu Mijatovu. Ljuba je takođe prokomentarisala da ne veruje Aninim navodima da je Filip falsifikator, jer ne bi mogao time da se bavi u Londonu. Kako je ceo ovaj razgovor izgledao, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ana Korać

#Filip Mijatov

#Ljuba Pantović

#Mina Vrbaški

'