AKTUELNO

Zadrugari su se izuzetno zabavili!

Subota je dan kada je u rijalitiju ''Zadruga 2'' izuzetno napeto jer nas u večernjim časovima očekuje nešto što zadrugari najmanje vole - pitanja novinara.

Naredno pitanje predstavnike sedme sile bilo je upućeno Marku Miljkoviću koje je bilo o odnosu sa Miljanom Kulić.

Rekao si za Miljanu da je psihopata, a pozajmio si od nje 2000 dinara. Zar se ne plašiš da ćeš proći kao Zola, da ćeš ostati stvari i svega - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam njom vratio kroz tu cigaretu, i treba da bude svesna toga. To je osoba sa kojom treba da se sprdate, da joj pričate jedno, pa drugo. Da ne biste došli u situaciju da vam psuje roditelje. Meni je to bilo top, da jednu budaltinu, koju ne gotivite, koja mi nije interesantna, da trčkara okolo i da se svađa sa majkom - odgovorio je Marko.
A ti budi svestan da ćeš ostaćeš bez budžeta, jer ću ti oteti budžet, ako u tome ne uspem, onda ću ti ukrasti sve žetone u kazinu, biću tvoja noćna mora. Tu perfidnu igru možeš da igraš sa svojom Lunom Đo, za mene si pročitana knjiga, od prve do poslednje stranice bukvara - ubacila se Miljana.

Miljana je potom ustala i krenula da igra, uvija kukovima i peva poznatu pesmu ,,Baš mi se sviđa tvoja devojka", ali je Miljković pokušavao sve vreme da pobegne od Kulićeve, iako je ona primetila da se zacrveneo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'