AKTUELNO

To je bio razlog zbog kog je Miljkovićeva ipak odlučila da ignoriše manekena.

Zadrugarka Eleonora Miljković priznala je pred sam povratak u "Zadrugu" da joj se dopada maneken Marko Marković, a njih dvoje su se zajedno vratili u Belu kuću i šokirali sve ukućane.

Međutim, nikome nije bilo jasno zašto je Nora u jednoj od emisija ispričala da nikada neće biti sa njim, jer navodno pati za svojim bivšim dečkom.

Dok su se zadrugari pripremali za nastup na ,,Zadrugoviziji", Ljuba Pantović iskoristila je priliku da sa njom i Minom Vrbaški porazgovara o njihovom odnosu, jer joj ta situacija nije bila baš najjasnija.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Nora je priznala da je Marko zapravo flertovao sa Majom Marinković i Anom Korać iako je tvrdio da mu se nijedna devojka ne dopada.

Htela sam da vidim da li je sve što je pričao napolju istina. On se smeška drugim devojkama na žurci, uhvatila sam ga kako smeška sa Majom, Anom... - rekla je Eleonora.
Ti si rekla da ti nećeš da budeš sa njim - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Lagao je, sve kao neće ništa ni sa jednom. Ja sam mu rekla da ide da gleda tamo gde je gledao do sad - rekla je Eleonora.
Ti sebi potvrđuješ sve, hoćeš da proveriš da li je on tebe lagao. On je rekao da je zaljubljen u tebe i da neće ni sa jednom ništa - tvrdila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Zato sam se dogovorila sa njom (Minom), nikakva komunikacija sa njim, neka ide gde hoće - rekla je Nora.

Šta su još zadrugarke šaputale jedna drugoj, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Eleonora Miljković

'