AKTUELNO

Ako reči ne govore istinu, osmeh ne laže.

Kao i svakog četvrtka, stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju, te će imati priliku i da prokomentarišu mnoga dešavanja koja su se desila.

Sledeći video-prilog koji je pušten zadrugarima jeste razmenjivanje nežnosti između Eleonore Miljković i Marka Marković. Tokom gledanja snimka, Marković je sve vreme držao pognutu glavu od stida, dok se Nora smejala. Iako je poznato da se Eleonora druži sa Minom Vrbaški koja je bila sa Markom u vezi, ona je ipak završila u njegovom krevetu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam njoj rekla šta se desilo, ništa se nije desilo, samo smo se zagrlili. Nismo se ljubili u usta - odgovorila je Nora, što je Marko sa osmehom potvrdio.
Rekla mi je da su se grlli, nisam pitala kako, pitala sam je nešto drugo. Rekla mi je da ju je ljubio. Ja sam se u utorak dosta isplakala, ja znam mnogo više. Meni ne smeta više ništa, to je ono što sam i rekla - dodala je Mina.
Mislio sam da ćemo se bolje upoznati i da ćemo kada budemo izašli, biti nešto - bio je zbunjen Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Meni tu ništa nije jasno. Mina je plakala posle žurke, a drži se sa njom za ruku, kako možeš sve to, a znaš ovo - bila je iznenađena Sanja Stanković, te su se mnogi zadrugari bili saglasni sa njom, pa su dodali da su ljubavne iskre između Nore i Marka vidljive.
Smatrala sam je za devojku (Noru) sa stavom, ali Mina hoće da odvuče Eleonoru od Marka, samo zato što je povređena, jer emocije prema Đeksonu su bile mnogo jače, nego prema Marku - izjavila je Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'