AKTUELNO

Zadrugari stali na njenu stranu!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je upućeno Davidu Dragojevića, a gledaoca je zanimalo zašto optužuje Aleksandru Subotić da glumi žrtvu, kada on to pokušava da uradi.

Da, tako je. Kako ne glumi žrtvu? Njeno ponašanje, to nema veze sa vezom - rekao David.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra mu se odmah suprostavila.

Ja imam fobiju. Kad god se dešava ovde nešto ružno, ja pevam. David pokušava da bude moja žrtva, žrtva naše veze i mog ulaska. Ne vidi da je on taj koji se ogrešio o mene. Nisam ja ta koja je njega šutnula kao pseto, već on mene. On želi da imam osećaj da ne vredim, kao da sam neka krpa. Ja sam se tek sad suočila sa onim šta sam sebi dozvolila da postanem. Šutnuo si me ko kera. Ja se molim Bogu da ću opet biti ona devojka kakva sam bila - otvorila je dušu Aleksandra.
Trebalo je ranije da te šutnem kao kera. Sama si kriva - dobacio joj je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba Pantović je ustala i prokomentarisala da joj je drago da je njena ćerka konačno uvidela sve ono što joj je ona pričala o Davidu i da joj je drago što se vratila "ona stara" Aleksandra kakvu je ona poznaje, a Dragojević je ušao u konflikt sa njom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'