AKTUELNO

Ovo nikako nije očekivao!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Pitanje je stiglo i za Minu Vrbaški, a odnosilo se na to što se približila Marku Markoviću, a neprestano se druži sa Eleonorom Miljković, koja je u bliskim odnosima sa njim od njihovog povratka.

Ja sam danas pričala sa Norom i sa Lazarom i rekla mu da neke stvari koje mi priča ne treba da mi priča. Nora kada je bila prvi put mi smo bile nerazdvojne. Ja znam ko se Nori sviđa, to nije Marko. Pomirila sam se sa nekim stvarima - rekla je Mina.
Ja imam isti odnos i sa Lazarom. Razlika je što je Marko priznao da mu se sviđam, a ja imam možda prisniji odnos sa Lazarom. Više provodim vremena sa Lazarom. Nemam ništa protiv da se Mina pomiri sa njim - rekla je Nora.

Foto: TvPink Printscreen

Marko se šokirao kada je čuo Minu i Noru, pa je ustao da da komentar.

Prvi put ovo čujem. Doduše, rekla mi je da ima osećanja prema bivšem, ali ovo da joj se neko drugi sviđa, ja to nisam znao do večeras. Koliko ja znam, to je prijateljska relacija (Nora i Lazar) - šokirano je rekao Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba Pantović je prokomentarisala da je istina da izgleda kao da Mina "trči kao kuče" za Norom i da zna ko je simpatija lepe Makedonke, ali da neće da kaže, kao i da joj je čudan odnos između svo troje i da misli da se svi igraju na neki način.

Foto: TvPink Printscreen

Onda su se umešali i ostali zadrugari, te su rekli da Nora daje Marku lažnu nadu, a ona je odlučila da završi sa tim, jer ne želi da se to misli o njoj, a onda izjavila pred svima da voli nekoga ko nije u "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ljuba Pantović

#Marko Marković

#Marko Miljković

#Mina Vrbaški

'