AKTUELNO

Zadrugari šokirani Miljaninim ponašanjem!

Miljana Kulić, koja je kasnila u emisiju "Pitanja gledalaca", želela je da da komentar na situaciju u kojoj je pozajmila Marku Miljkoviću 2.000 dinara, zbog čega je nastao sukob između njega i Lune Đogani. Zatim je Kulićeva prokomentarisala i situaciju od sinoć kada je isprovocirala Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru, jer je Miljana promenila reči pesme i pevala "Silovana ja".

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče sinoćne žurke, ja sam sedela za rulet stolom, bilo mi je dosadno, ja sam se spremila. Sedela sam, bile su pesme koje mi se nisu dopadale. Marko Miljković me je gledao, pitala sam ga da li mu treba novac. On mi je tražio 1.000 dinara, posle još 1.000, rekao je da mi vraća u ponedeljak 2.000. To je naša šala iz "Zadruge 1". Dokazala sam na delu da on svoju devojku ne poštuje, jer Marko Miljković misli da je pametniji od mene - rekla je Miljana, a zatim dodala:
Što se tiče ove pesme, ja sam cele noći pevala. Onda su obe skočile na mene, ovaj mali kepec koji ulazi u rijaliti samo da nasrne na nekog. Pevala sam jer znam da nije to istina. Jer sve k*rve tako prolaze.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana Tomić Matora nije mogla da veruje šta je Kulićeva izjavila, pa je zamolila Miljanu kroz plač da ih ostavi na miru.

Šta smo mi tebi sinoć uradile? Sad te molim kao čovek, ne upotrebljavaj tu reč. Ako još jednom, nakon ovog što te zaklinjem pevaš... Molim te, prestani više. Šta ti mi radimo - rekla je Matora kroz plač, a zatim klekla na kolena da je zamoli da se takve situacije više ne ponove.
Meni namera nije bila da isprovociram Sanju, dok sam ovde pevaću pesmu, niko ne može da mi zabrani. Na bezobrazluk odgovaram bezobrazlukom - uzvratila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja i Matora su pobesnele i skočile ka Miljani. Obezbeđenje je odmah reagovalo, a zatim su izveli Stankovićevu da se smiri. Ona je odmah pala na pod i nastavila da plače, a Matora se vratila u kuću da zamoli Miljanu da prestane, međutim, ona to nije želela. Zadrugari su se šokirali zbog njenog ponašanje, te su je žestoko osudili.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Jovana Tomić Matora

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Sanja Stanković

#Zadruga 2

'