AKTUELNO

Nije marila zbog ovoga.

Zadrugari su ozbiljno shvatili pismo Velikog šefa, pa su tako odmah počeli sa pripremama za ,,Zadrugoviziju" koja će biti jedna od najspekatularnijih ikada. Iako je Stanija Dobrojević već osmislila performans i odlučila da sa svojim drugaricama zablista u ulogama pevačica iz grupe ,,Modelsice", dogodilo se nešto što je njih razočaralo.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Maja Marinković odbila je da zajedno sa njima nastupa, jer je već izrazila želju da se na sceni predstavi pesmom Nikolije Jovanović  "Ćao, zdravo". Zbog toga je Stanija besna razmišljala da odustane od svega, ali će sebi dati šansu da možda ipak osmisli neku novu ideju.

Pa, možete i vas dve same, možete od Sandre Afrike i Goce Tržan onu pesmu. Ja sam planirala Nikoliju još kad se završila prva Zadrugovizija! Ja nisam vezana pupčanom vrcom za vas! Ne znam šta je problem! - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Idi kod ekipe, dogovaraj se slobodno. Mi smo mislile da budemo modelsice, ali ti si ispalila! Pošto je ovakva situacija ili ćemo same ili će ova dvojica sa nama. Na kraju ćemo videti nešto zajedno. Ili ću ja sama da izaberem pesmu, ne želim niko da zavisi od mene, ne želim svađe ni bilo šta. Povraća mi se od ovoga! Mi kad imamo neki dogovor, po*ere se po tome. Dogovor je bio da budemo modelsice! I da nas je bilo tri, opet smo to mogle da izguramo - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro, Majo, ispalila si i to je to, nema veze - rekla je Marijana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Maja Marinković

#Marijana Zonjić

#Stanija Dobrojević

'