AKTUELNO

Aleksandra je vređala sve vreme.

U toku večeri dok je voditelj Milan Milošević vršio ,,pretres" svih dešavanja koja su intrigrala javnost protekle nedelje, pa je došlo je do žestokih rasprava u kojima su mnogi takmičari bili raskrinkani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odnos Ane Korać i Filipa Mijatova je ustala da komentariše Ljuba Pantović koja ne veruje u priču Koraćeve iako voditelj Milan Milošević tvrdi da Mijatov ima za sve dokaze. Nakon nje je svoj stav o svemu podelio za zadrugarima Lepi Mića.

Meni nije jasno šta je istina. Da li je moguće sve ovo što pričaš - pitala se Ljuba, a onda se umešao Lepi Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Postoje dokazi. Kako može da falcifikuje. To nema smisla Ana - govorio je Mića, a onda se Ana pravdala:
Znam ja čime se on bavi i o tome neću da pričam ovde - kratko je rekla Koraćeva.

Dok se Ana pravdala Aleksandra je iskoristila priliku da uvredi Koraćevu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marš pr*stitutko, treba da ideš u zatvor! Nemoj ovde, šta ćeš ti ovde. Mazi te tamo po sisama, ovde si našla da se pereš. K*rvo, marš, idi se j*bi za pare - vikala je Aleksandra sa drugog kraja stola, a Ana se nije preterano potresla već je nastavila da priča.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan je otkrio svima da je Koraćeva išla na operaciju očiju kako bi ih iskosila. Slike intervencije je objavio hirurg koji joj je to uradio, što je Ana demantovala da se ikada dogodilo.

Ja znam šta je istina. Sa svim tim dokazima ću da ga tužim. On treba da se leči od mene. Ja ga bolim, ne znam kako da se sklonim. Njegove devojke pišu meni. Svi njegovi prijatelji mi pišu da treba da idem da se vidim sa njim. Ljubomoran je na moju senku. Pitao me je ko su likovi sa kojima sam ja u gradu. Nikada mi se nije sviđao iskreno, ne znam šta da mu radim... - rekla je Koraćeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

'