AKTUELNO

Pantovićeva je podelila novac po svom nahođenju.

Rijaliti program "Zadrugu 2" u subotu veče je napustila Dragana Mitar, posle sedam meseci boravka u Beloj kući. Ona je kao ovonedeljnog vođu izabrala Ljubu Pantović sa kojom je ostvarila korektan odnos.

Tokom današnjeg popodneva u Belu kuću je stiglo pismo kojim je Veliki šef obavestio vođu da je vreme da podeli ovonedeljni budžet, a Ljubin izbor prilikom podele novca će sigurno izazvati nezadovoljstvo među ukućanima.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. 10 zadrugara treba da dobije 2500 dinara,11 zadrugara 15000, a 12 zadrugara po 500 dinara. Vođa će po zaslugama od prethodne nedelje podeliti novac po svom nahođenju - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Mali budžet Bora, postao je veoma bezobrazan. Boro nemoj da se igraš sa mnom zato što ću da te raspalim. Ana, tebi mali budžet, i ti si meni dala! Davide, ti si klošar, Lazar, Marko ima ružno mišljenje o meni, zašto bih ja imala o njemu drugačije. Brendone i tebi mali, ne volim da me bilo ko moli. Pavle, Rebeka, Stanija, to se zna, to je najveći licemer, Zola - sa tobom nemam nikakvu komunikaciju - podelila je Ljuba mali budžet.

Foto: TvPink Printscreen

Luna, Savo srednji budžet i oni su meni tako dali. Zlata, Mića srednji budžet, Suzana, Aleksa, Petrući, Marijana - podelila je Ljuba srednji budžet.
Aleksandra, Sanja, Matora, hvala što ste mi najbolje drugarice. Mina, Toma veliki budžet, Zorica, Bane veliki budžet - podelila je Pantovićeva veliki budžet.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba je za kraj spojila tri srednja i dva mala budžeta koji je iznosio 5500, a ona je podelila ovu svotu na pet preostalih zadrugara i svima dala po 1100.

Marku dajem veliki budžet, a on će 500 dinara dati Nori. Marija tebi, izvoli. Miljana, tebi ide veliki budžet, ali Nadeždi da daš 500 dinara - rekla je za kraj Ljuba.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'