AKTUELNO

Totalno se pogubila!

Subota veče je u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Foto: TvPink Printscreen

Urednik portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević postavio je prvo pitanje, a bilo je upućeno Ani Korać. Darko se osvrnuo na snimak Aninih uspomena, kao i na osobe koje su se tu pojavila, između ostalog i Filip Mijatov, pa je želeo da Koraćeva ispriča sve o tom odnosu. Podsetimo, Mijatov je bio gost u studiju pre početka emisije "Pitanja novinara", a Darko je podsetio Anu na Filipovu verziju događaja.

Filip i ja, ne znam zašto dajem reklamu tom čoveku, on je meni nebitan. Mi smo se upoznali na snimanju spota i kasnije smo se družili. Ja sam ga smatrala drugarem. Viđali smo se svaki dan, ali ja nisam njemu davala lažnu nadu. Nikad nismo bili sami, uvek je bilo veliko društvo. Kasnije, kada je sve otišlo u drugom smeru, kada sam shvatila da je bolesno zaljubljen u mene... - krenula je Ana, a Darko je prekinuo, kako bi se vratio na početak priče koji je ostao nejasan, pa je Koraćeva nastavila da odgovara:
Ja nisam spavala kod njega u stanu. Otišli smo kući kod mene. On je mene ostavio. To je čovek koji na sve moguće načine pokušava da uđe u medije preko mene. Prošle godine kada je izjavljivao, ja sam ga pozvala i pitala da li je sve to tačno, on je rekao da su novinari izmišljali. To je bio poslednji razgovor koji sam imala sa njim. Mina kada je bila sa njim, ja sam dobila te poruke, on je ispred nje pozvao novinare i rekao da želi da me ocrni jer ja nisam htela da se družim sa njim. Mina mi je slikala sve te poruke i prosledila. Ja imam te poruke u telefonu - dodala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Darko je naveo Filipovu tvrdnju da su Ana i Mina bile cimerke i da je Filip nju pokupio na aerodromu i da nije imala gde da prenoći jer se posvađala sa Minom, pa je provela nekoliko dana u njegovom stanu.

Taj čovek sve tvrdi suprotno dok ga ja ne pozovem. Ja imam svoj stan. Ustvari moja tetka, ja sam živela tu kod nje. Ja sam Minu viđala svaki dan, družili smo se svi zajedno. Jedno je kad živiš sa nekim, drugo kad se viđaš svaki dan sa nekim. To što Filip priča nije tačno.

Foto: TvPink Printscreen

Darko je Koraćevu upitao i zašto se uplašila od mogućnosti da se Filip pojavi na vratima Bele kuće.

Nisam se ja uplašila, ja se nikoga ne plašim. Samo nema potrebe da neko preko mojih leđa dolazi, niti ima šta da radi u "Zadruzi". On može da piše šta hoće, ja ću reći svoju priču. Moja porodica je imala pakao zbog njega. Ja ne želim da ta osoba bude metar od mene. Taj čovek je mene uhodio svuda -

Foto: TvPink Printscreen

David Dragojević se sve vreme hvatao za glavu.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Filip Mijatov

'