AKTUELNO

Ništa nije želeo da sakrije!

Šira javnost ostala je prikovana za tv kada se Filip Mijatov pojavio u studio televizije Pink kako bi raskrinkao svoju bivšu devojku Anu Korać, a sve zbog toga što je nekoliko puta u najgledanijem rijalitiju spomenut u lošem kontekstu.

Budući da ga je Ana predstavila kao nasilnika, psihopatu i nekoga ko ju je pratio u stopu i molio za njenu ljubav, Filip je, osetivši se ugoženo i poniženo odlučio da otkrije pravu istinu o njihovom odnosu i za sva vremena stavi tačku na glasnine koje su ugrozile njegovu reputaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Platio sam joj dve operacije. Krenula je u Iran, tamo je dobila zabranu ulaska, ne znam zbog čega. Vratili su je, njoj je bila frka da se operiše, zato što će doći ovde, htela je da bude lepša. Posle su našli doktora u Istanbulu i dogovorili su se da tamo radi. Radila je nos, jagodice i zatezanje i podizanje očiju. Ja sam došao tamo, ona je još bila u komi kad se operisala. Ja sam to veče prespavao na krevetu u bolnici pored nje i to je to. E sad, plaćanje te operacije. Ona je imala neku cifru. Ja tu operaciju nisam pratio u fulu. Ona je imala neke pare, ne znam koliko. Operacija je koštala 4700 evra sve ukupno. Onda je trebao da se plati hotel, mi smo bili tamo pored bolnice, to je koštalo oko 2000 - 3000 evra. Ona je imala, da kažem oko 3000 evra, sve je koštalo ukupno 7000 evra. Ali, ona je meni tražila novac za operaciju pre toga, a koji je verovatno potrošila. U tim mesecima, počela je da raste cena neverovatno, da cveta. To je bilo pre prve Zadruge. U roku od 6 do 8 meseci napredovala, a tada nije imala ni garderobu - rekao je Filip.

Novinarima je otkrio sve detalje operacija koje je ona uporno negirala, a onda se osvrnuo i na cifre za koje je radila i samim tim je optužio da se bavila sumnjivim i nemoralnim poslovima.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam malo pre rekao da smo mi bili više u kombinaciji, nego u vezi. Ona nije bila moja devojka, kao što su vaši partneri. Ona je imala više kombinacija, verovatno. Ja sam to znao, a meni je to odgovaralo. Odgovaralo mi je društvo sa njom, ja sam joj kupovao karte za Tivat. Ja sam znao kakva je ona devojka, a ne samo ja, ceo grad. Meni je odgovarao takav odnos kakav je bio. Dobijala je za se*s od 500 evra, pa do 5000 evra, sve zavisi šta tražiš. To je sve drug preko druga, to je ta priča. I onda kad je to počelo tako da se radi - rekao je Filip.

Urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević istakao je da su ovo teške optužbe na Anin račun i upitao Filipa da li ima dokaze za sve što govori.

Nemam dokaze, ali svako može da je pita odakle joj garderoba koju nosi. Jednom je bila situacija da nije htela da imamo odnose, pa je tražila 1000 evra i dao sam joj. Osećao sam se kao poslednja ovca, ali sam bio emotivan - iskren je Filip.

Detalje o ovom izlaganju pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Filip Mijatov

'