AKTUELNO

Ovo neće jedna drugoj oprostiti!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga što je Stanija Dobrojević iznela da nije ona polila krevete Rebeke Popović i Dorotee Jovanović, već neka njena drugarica, Maja Marinković je postavila pitanje Staniji.

Zašto si ispala prema meni nedrugarica, zašto si me odala? - upitala je Maja.
Što si p*čka, radiš to tajno a ide sve preko mojih leđa. Ti prebacuješ na mene, oni ustaju i ovde mene gaze, ti ćutiš i smeškaš se - odgovorila je Stanija.
Ti si spremna ovde da uradiš sve zbog rijalitija - uzvraćivala je Marinkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Marijanu Zonjić je uznemirila svađa, pa je na trenutak napustila crni sto i otišla i počela da plače u spavaćoj sobi, a Stanija je otišla da je uteši, a zatim se vratila da postavi pitanje Maji.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da sam pričala sa Majom da treba da se aktivira u rijalitiju, to ne znači da treba da udariš na drugarice. Ukrali su moj protein, gledaš sve to i ideš krišom polivaš im krevet. Meni danas opet kradu protein, mene ovde napadaju, ide sastanak i opet polivaš krevet. Ko je ovde kome prijatelj? Koliko situacija si napravila i sve preko mojih leđa= David, Miljković, Dorotea... - upitala je Dobrojevićeva Marinkovićevu.
Ti si mene odrukala - vikala je Maja, pa su bivše prijateljice nastavile da se svađaju.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari koji su mislili da je njihovo prijateljstvo lažno su uživali u njihovoj svađi, pa su na kraju aplaudirali, a Dorotea se izvinila Staniji jer je mislila da joj je ona polila krevet.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Maja Marinković

#Marijana Zonjić

#Stanija Dobrojević

'