AKTUELNO

Markovićeva je ogovarala svoju cimerku sa Suzanom.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Zadrugari su imali priliku da odgledaju snimak na kojem Zorica Marković ogovara Zlatu Đurković sa Suzanom Perović. Nakon odgledanog snimka glavne akterke ove situacije su dobile priliku da daju svoj komentar.

Foto: TvPink Printscreen

Ova mene žena nikad nije zvala da pevam kod nje. Nikad u životu nisam imala nikakvo sr*nje. Neka joj je na čast. Ja ne znam šta ova žena priča, nikad je pljunula nisam. Žena priča gluposti. Zorice, ja ne znam šta ti hoćeš od mene. Njeno mišljenje me ne zanima - rekla je besno Zlata.
Sve kreće od momenta kad ona kaže da s*ksa nije bilo u kupatilu, već na imanju. Ja sam rekla sve što mislim o ovoj ženi. Rekla sam da si ti porodična žena i da nemaš veze sa Tomovićem. Ti si samo nešto crno pričala. Kao da si izgradila ploču iznad glave. Ti si mene razočarala, ja sam o tebi rekla sve najgore ispred hotela. Ja nisam tebe zvala da sviraš kod mene, muzičari iz Smedereva su mi rekli da lepo pevaš, ali da umeš da napraviš probleme - otkrila je Markovićeva šta misli o Zlati.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MENI JE TO KAO PORNIĆ: Marko Miljković priznao Luni da se zbog nje BLAMIRA, kada je to čula blogerka se odmah naljutila! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'