AKTUELNO

Ne želi da joj staje na muku.

Stanari Bele kuće večeras imaju priliku da tokom emisije "Gledanje snimaka" spoznanju pravu istinu koju zadrugari prikrivaju. Na narednom snimku koji je ukućanima prikazan moglo se videti da se Mina Vrbaški "sladi" jer je primetila da su se Eleonora Miljković i Marko Marković posvađali.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je priznala da joj je teško da gleda kako se Eleonora i Marko grle i ljube jer ona još uvek gaji emocije prema njemu. Vrbaški je tokom svog izlaganja zahtevala da joj Makedonka prizna kako bi se ona osećala da je u njenoj koži.

Bilo mi je drago kada sam ih videla da se svađaju. Ona je prema meni ispala normalna, ona mi je prišla i rekla da joj je on pisao ispred rijalitija. Nora, kako bi tebi bilo kada bi se tvoj dečko grlio sa nekom devojkom - upitala je Mina Eleonoru.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam da je njoj neprijatno i to je razumljivo. On je simpatičan. On je priznao da se ja njemu sviđam. Ja sam rekla da ne planiram vezu. Nemoj više da mi prilaziš i grliš, neću da njoj bude neprijatno i teško. Je l' ok? - upitala je Eleonora Marka, a on je samo klimnuo potvrdno glavom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Lazar OGOVARAO NA SVA USTA Davida jer ga je zapostavio zbog Brendona, a onda je Matora ustala pa priznala OVO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'