AKTUELNO

Smeta joj što se njih dvoje neprestano grle i ljube.

Kao i svakog četvrtka i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka". Ovo je vreme kada se svi zadrugari prisete situacija koje su možda i zaboravili, ili kojih ne žele da se sećaju.

Mina Vrbaški je plakala nakon što je u Belu kuću ušao njen bivši dečko Marko Marković koji se sa njom nije pozdravio niti razgovarao. Zadrugari su pogledali snimak u kojem Mina plače zbog manekena i ogovara ga.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon odgledanog snimka Mina je dobila priliku da prokomentariše kako se oseća zbog bliskosti Eleonore Miljković i Marka.

Ne mogu da shvatim da na osnovu prve sezone sebi dozvolim ovako neke stvari. Ja sebe ovde lažem. Postala sam prazna, fali mi da me neko zagrli i poljubi me. Ona ga ovde grli, ljubi, meni je neprijatno. Dok je Ana bila sa njim, Anu je bilo briga. Mene nervira što on trči za njom, ona ga grli i ljubi. Nervira me to. Ne želim da budem smetalo - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BILA SAM ŠKLOPOCIJA! Pušten snimak gde Marko govori kako mu se Luna NE DOPADA, a onda je Miljković PRIZNAO kada su se rodile emocije! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'