AKTUELNO

Niko nije očekivao ovakvu kaznu!

Iako je poznato da svi zadrugari moraju učestvovati u muško - ženskom obračunu i odgovore na sve izazove Velikog šefa, Karađorđe Subotić bio je jedan od onih koji je odbio da mu cimeri lakiraju nokte i samim tim bojkotovao zadatak.

Veliki šef ih je upozorio da će svi biti kažnjeni ukoliko se desi da neko ne ispoštuje pravilo Zadruge, a ovo je ostavilo velike posledice na ostale ukućane.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, u današnjoj igri su muškarci pobedili. Međutim, rečeno je da svi morate učestvovati. Obaveštavamo vas da zbog toga što je Karađorđe odbio da učestvuje, svi muškarci su kažnjeni nedeljnim honorarima i zbog toga su žene pobedile. Sada će se takmičiti Bane, Toma, Brendon i Savo protiv Miljane, Matore, Lune i Ljube. Vaš zadatak je da naduvate balone - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Ne odgovara mi to da dođe neko i da mi se smeje u oči. Ja nisam balavac, okej je što sam zbog igre pristao da mi lakiraju nokte. Međutim, iznerviran sam bio što su mi se smejali u oči. Ja sam gađao bubicom iz revolta. Mogao sam bilo šta da pogodim, pogodio sam Rebeku. Ja razumem, Petrući je rekao da bi drugom glavu otkinuo. Ja sam se njoj izvinio i zaista mi je krivo - rekao je Lepi Mića.

Budući da je Lepi Mića pokušao da napusti Zadrugu zato što je nenamerno pogodio Rebeku Popović bubicom, njih dvoje imali su potrebu da se oglase pred svima i razreše celokupnu sitaciju koja je izazvala burne reakcije pojedinih.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sa Mićom nemam sukob niti problem. Ja sam se samo rasplakala, Zorica je čula da ništa nisam rekla! Ja za Miću imam lepo mišljenje i ne mislim da se ovo desilo namerno - rekla je Rebeka.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'