AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo.

U Beloj kući nastao je pravi smehotres kada su David Dragojević i Marko Marković u muško - ženskom obračunu lakirali nokte svojim cimerima, a najveću pažnju privukao je Lepi Mića koji neretko učestvuje u igrama, a posebno kada su ovakvi izazovi u pitanju.

Ono što je njega posebno iznerviralo je podsmeh Rebeke Popović koja mu se približila kako bi mu uputila komentar, a on je zbog toga bio izrevoltiran i gađao je bubicom. Ona je zbog toga plakala, a on joj je, povrh svega, uputio reči izvinjenja.

Foto: TvPink Printscreen

Brate, nije u redu, ja moram da ti kažem nešto! Da je neko drugi, ne bi to tako prošlo! - rekao je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Njenom dečku Marku Petrućiju nije bilo svejedno zbog ovoga, pa je imao potrebu da mu se obrati iako prema njemu ima poštovanje, a ono što je iznerviralo sve je komentar Lazara Jeremića Jere. On se umešao u ovu priču ničim izazvan, pa stao u odbranu ovog zadrugara.

Kako možeš tako nešto da pričaš?! Kako bi tebi bilo da je neko tvoju devojku udario?! Da si moju devojku udario u besu, video bi svoga Boga! - rekla je Matora.
Pa, sama ga provocirala! Mića je takav, ne voli kad ga diraš i to je to! - rekao je Lazar.
Nemojte da mi se smejete, ja to vama ne bih uradio! Izvinio sam se, šta je problem?! Meni to nije smešno! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'