AKTUELNO

Otvorili dušu jedno drugom.

Marko Marković tokom večeri pristao je pa prvi put nakon povratka u Belu kuću porazgovara otvoreno sa svojom bivšom devojkom Minom Vrbaški. Naime, tokom prethodne noći Marko je, ruku pod ruku sa Eleonorom Miljković, ušao ponovo u rijaliti ,,Zadruga 2" i time pogodio Minu, budući da je preko Instagram profila Marković raskinuo sa njom, objavivši da je našao novu devojku.

Foto: TvPink Printscreen

Šta se desilo to napolju? Ja uplakana danima, šetam, hoću da prsnem, hoću odavde. Od prvog dana do poslednjeg, znaš kako sam se osećala. Ja sam bila izgubljena kad je meni Darko rekao, prebledela sam, ćutala sam, bila sam tad pukla, iznervirala sam se, ali nisam ništa uradila posle toga. Šta ja mogu da mislim u tom trenutku, samo da si u mojoj situaciji?! Mislim da sam pokazala kada su me stavili sa Milanom da budem potrčko, kada sam na doku sedela, on je bio nešto smoren, on mi u tom trenutku rekao da mu se sviđam, ja sam mu rekla da imam dečka. Posle sam se posvađala sa Ša, ja sve znam, meni posle Ša kaže da kad izađem napolje da se vidim sa tobom. Prva moja reakcija je bila da jedva čekam da izađem da te pozovem i da se vidimo, na kraju sam rekla to za Tijanu. Moja mama i Tijana su vodile rat napolju, zbog svega. Moja mama mi je napisala da ne spominjem neke ljude - ispričala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo kad sam izašao, pratio sam sve, postupak kad si se ti bunila, ja kad sam izašao odavde bila je žurka, u kazinu sam ti ja zamerio kada si igrala sa Majom. Informacija koja je stigla do tebe, to me je najviše poljulalo, to je nepoverenje od strane tebe. Onda kad je bilo uspomena, kad su pustili tvoje, šta si na kraju ti rekla? Trebalo je malo bolje da prostudiraš to što piše na kraju, ali bukvalno da vidiš to - odgovorio je Marko.
Ko je bio moja najveća ljubav? Pa, bio je Đekson - odgovorila je Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Pa ti si sve vreme govorila da jedva čekaš da ga vidiš - dodao je Marković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'