AKTUELNO

Došla je da pomrsi konce svima.

Večeras u "Zadrugu 2" ulaze bivši učesnici Eleonora Miljković i Marko Marković, a pre nego što su kročili u Belu kuću njih dvoje su porazgovarali sa voditeljem Milanom Miloševićem u studiju televizije Pink.

Imamo dozu pozitivne treme - rekli su oni čim su došli u studio.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je otkrio i da su se između njih dvoje rodile emocije, što su oni i potvrdili.

Jeste, iskreno jeste - rekao je Marko.

Eleonora je zatim ispričala da je došla naoružana strpljenjem, ali je i naglasila da će postojati veoma turbulentan odnos između nje i Lune Đogani.

Luna će mi se najviše obradovati. Rekla sam ja njoj u lice šta mislim, ali to što sam pisala da je ona dama po znacima navoda je bila samo reakcija na njenu akciju. Rekla je da sam bila sa Slobom, da što se tiče mog morala "morala sam" tako je izjavila. Prestavila me je kao devojku lakog morala, tako svaku devojku tako predstavlja. Neću se pozdraviti sa njom - rekla je Eleonora, a zatim se osvrnula i na svoj odnos sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je izmislila da sam bila sa Slobom. Ona je saznala neke informacije iz spoljnog sveta da je Sanja ljubomorna, pa je htela da nađe način da dokaže Sanji da između nas nema ništa i da me napadne - navela je buduća zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LEGLA ISPOD DRVETA MUDROSTI I JECALA! Zlata nakon mnogih OSUDA ZAVRŠILA U SUZAMA, Lazar je tešio! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'