AKTUELNO

Di-džej se našao u nebranom grožđu.

Miljana Kulić je tokom emisije "Gledanje snimaka" ušla u konflikt sa Markom Miljkovićem i Lunom Đogani zbog toga što su oni osudili njenu majku Mariju Kulić koja je isprozivala blogerku.

Zbog ovoga je Lazar Čolić Zola skrenuo pažnju svojoj devojci da se ne upliće u svađe zbog čega ga je ona žestoko iskritikovala i poručila mu da ode od nje.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da me napadaš, on je napao moju majku jer sam ja dala Maji naočare, on se zakačio za mene jer je mislio da ja hoću da napravim svađu između njega i Lune. Puši k*rac klošaru, ti koji me napadaš. Ponašaš se kao da ja želim da upropastim vezu Lune i Marka. Ti si glup da bi nešto shvatio - vikala je Miljana na Zolu, na šta joj je on odbrusio:
Ne znam šta radiš sa glupom osobom - odgovorio joj je on i otišao od Miljane koja ga je izvređala.

Foto: TvPink Printscreen

Ne radim ništa! Marš! Drugi put razmisli kako ćeš da me napadaš idiote smrdljivi. On kaže da ja napadam Lunu i Marka i da je to bespotrebno i da su moje svađe njemu smešne - nastavljala je Miljana da se pravda Mariji Kulić, dok je Zola sve to demantovao.

Pročitajte još: DOBIO JE NERVNI SLOM ZBOG VLADIMIRA! Stanija priznala da je u inat bivšem dečku ušla u 'Zadrugu'! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'