AKTUELNO

Ovo se Luni neće svideti!

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Foto: TvPink Printscreen

Gledaoci su Maji Marinković rekli da je tokom žurke u utorak veče bila obučena kao Luna Đogani na "Zadrugoviziji", a zatim i da često u garderoberu čeka Marka Miljkovića, a kada vidi da on dolazi u ovaj deo kuće, ona sedne na njegovu odeću. Da li joj je Marko postao opsesija, glasilo je pitanje za ovu ukućanku.

Foto: TV Pink Printscreen

To je Anin kombinezon. Anči i ja ovde menjamo garderobu i nemam problem sa tim. Nikada ne bih uzela odeću od osobe sa kojom ne razgovaram. To nema veze sa Lunom. To što je Luna obukla Anin kombinezon na Zadrugoviziji, to je njena stvar - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče garderobera, danas sam videla da je Marko u garderoberu i istog trenutka sam izašla napolje, za razliku od njega koji se skida ispred mene i uzdiše! Stalno sam u garderoberu i slažem odeću! Taman posla da sam ga čekala - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana Perović je zatim ustala i rekla da je bila u garderoberu kada su bili Marko i Maja, i rekla kako Miljković nije uzdisao. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marko Miljković

'