AKTUELNO

Sve se treslo!

Stanija Dobrojević u emisiji "Pitanja gledalaca" dobila je pitanje od verne publike "Zadruge", te je trebala da objasni zašto je ljubomorna na Aleksandru Subotić i na svaki način je provocira. Inače, one su ranije bile najbolje drugarice.

Foto: TvPink Printscreen

Distancirala sam Aleksandru od sebe, zato što sam osetila neku vrstu ljubomore prema meni. Pitala sam i Ljubu zašto nas dve ne možemo da se družimo, rekla je: "Zato što Aleksandra hoće da bude prva". U čitavoj ovoj priči ja se osećam kao budala, ja njoj i dalje želim sve najbolje, samo što dalje od mene. Aleksandra je zaboravila da sam joj odavno poslala poruku na Instagramu i šta sam joj napisala. Postavila sam se kao drug, prijatelj, i onda se krene đonom - govorila je Stanija i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Rekla je da sam bila sa Mićinim prijateljem, sa Čabarkapom, rekla je da sam prostitutka... Tri tužbe za moju divnu prijateljicu. Ne znam čemu ta potreba da idu đonom na mene. Pored živog Davida, zašto idu na mene? Ja pored Čabarkape nikad u životu nisam prošla, prostitutka nisam, čista sam kao suza! Ja gađam samo istinom i činjenicama. Taj Čabarkapa, pre Farme je Ljuba bila sa njim, on je njih dve nahuškao da je bio sa mnom. Ova lakrdija Subotići su krenuli đonom na mene! - pričala je Stanija.
Lažeš, rekla sam da obe želite da budete glavne, nemoj da lažeš - dobacila je Ljuba.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'