AKTUELNO

Progovorila!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Naredno pitanje bilo je za Zlatu Đurković, te su gledaoci želeli da im se objasni njen odnos sa Suzanom Perović. Kako je već poznato, Zlata i Suzana imaju blizak odnos, ali ponekad uđu u sukob mišljenja.

Foto: TvPink Printscreen

Ako si pravi Suzanin prijatelj, nisi trebala da je odaš, a ne prvo da je odaš da se spremala za s*ks. Da li ćeš sada ustati konačno i reći istinu ili ćeš i dalje da se praviš da si joj pravi prijatelj ili ćeš i dalje da joj zabadaš nož u leđa - glasilo je pitanje za Zlatu.
Poštovani gledaoče, ja ovde nemam prijatelja, a u Suzani nemam neprijatelja. Ovde mi prija. Nisam joj zabola nož u leđa, ali ako ste tako shvatili, meni je baš žao. Mislim da ćemo na njenu sreću nastaviti da se družimo - odgovorila je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Lepi Mića ustao i ušao u sukob sa Đurkovićkom, a zatim je izneo tvrdnje da je Zlata lagala.

Ako ona tebi nije prijateljica, onda nema šta da te izda - govorio je Mića.
Izdaja je, ako se ja njoj poverim, a onda ona to prenese - pravdala se Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

U raspravu su se uključile Zorica Marković i Jovana Tomić Matora, te su komentarisale odnos između zadrugarki. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'