AKTUELNO

Nije se znalo ko šta priča.

Nadežda Biljić je bila puna elana dok je pevala na proslavi Markovdana, ali je posle ušla u raspravu sa manekenom Tomom Panićem zbog toga što je on igrao na slavi sa Aleksandrom Subotić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pevačica je takođe priznala da joj smetaju glasine da je upravo on nagovorio Lazara Jeremića da joj priđe na žurki i pokuša da je poljubi.

Lazar je sinoć nešto rekao za nas dvoje. Kad ti bude bolje reći ću ti. Napio se Lazar, a ti si bacao foru. Kako te nije sramota da mi ti nameštaš nešto sa njim, a sa tobom sam imala to što sam imala? Rekla sam mu da oladi i da ne priča o tebi. Poenta priče je da si ga ti naložio da mi priđe - govorila je Nadežda.
Dobro zezao se, šta ti je. On je jednom prilikom pitao sve nas da li treba da bude sa Nadeždom. Sve sam slušao, nisam bio ljubomoran - priznao je Toma.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta ti meni ima da nameštaš Lazara, da li si normalan? Očekuješ od mene da te ne pljujem. Ako si navikao da drugarice tvoje prebacuje sa ku*ca na ku*ac, ja to ne radim. I da sam se ljubila, šta tebe boli k*rac.  - vikala je Nadežda Paniću.
Ti se postavljaš kao devojka koja može da se ljubi sa svima. Pokušao sam na sve načine da utičem na tebe, ali nije mi uspelo - govorio je on.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja da te volim, rekla bih ti da me ostaviš na miru. Ali te ne volim, ali si ti đubre i seljak. Mene si našao da j*beš. Ceo život se borim, crnčim i ti meni ovde da Lazara nabacuješ. Glup si kao noć. Ne mogu da verujem. Ja sam tvoje godine imala, ti moje nemaš - vikala je pevačica.

Kako je sve to izgedalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'