AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Miljana Kulić je u prethodnoj sezoni najgledanijeg rijalitija Zadruge priznala da je bila zaljubljena u Marka Miljkovića, a ono što je privuklo veliku pažnju je to što njih dvoje i u Zadruzi 2 ulaze u ozbiljne sukobe iako u srećnim vezama.

Zbog toga je voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pretres nedelje" odlučio da upita Kulićku da li ona još uvek potajno gaji emocije prema njemu, budući da i dalje koristi svaki trenutak da mu se približi.

Foto: TvPink Printscreen

Ja jesam bila zaljubljena u Marka Miljkovića u prvoj sezoni, naše prijateljstvo se ugasilo kad smo izašli iz rijalitija i okrenuo mi leđa. Komentarisala sam ga u negativnom kontekstu i rekla sam sebi da treba da se zahvalim Bogu što nisam ništa imala sa njim. Kunem se da nikad s ovakvom osobom ne bih bila u vezi. Ja Zoli prebacujem neke stvari. Da li mislite da bih mogla da funkcionišem sa ovakvom osobom? - pitala se Miljana.

Njen dečko Lazar Čolić Zola više nije mogao da ćuti, pa je otkrio šta on misli o njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je meni rekla kako Marko nju provocira, a lično pred mojim očima ona uvek to radi prva. Ja sam rekao da meni to ne smeta, a onda sam posle toga rekao da treba da iskulira, jer je on nikad prvi ne dira. Maja nije nikakav razlog zbog kog se ja raspravljam sa Miljanom, nikakav - rekao je Zola.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'