AKTUELNO

Ostali su svi bez teksta!

U toku je jedna od najintrigantnijih emisija, ,,Pretres nedelje sa Milanom", a ono što je posebno privuklo pažnju svih gledalaca je odnos Suzane Perović prema drugim zadrugarima, ali i tajna veza sa Mikijem Đuričić koja se polako, ali sigurno razotkriva.

Iako je poznato da su Tomislav Panić i Suzana pred sam ulazak u Zadrugu uradili set fotografija sa fotografom Dejanom Milićevićem, iza ovoga ipak stoji nešto što do sada niko nije znao.

Naime, Dejan je pevačicu predstavljao kao svoju dugogodišnju prijateljicu, a onda je maneken ispričao nešto što je zaprepastilo sve.

Foto: TvPink Printscreen

Jedan blizak prijatelj mi je rekao da Suzani ne treba ništa da ne verujem. Mikiju će biti malo jasnije, ona je sa njim bila zbog rijalitija. Kad su se Suzana i Zlata pomirile nakon svađe, ona se okrenula ka Mikiju i rekla mu nešto na foru da ispadne kao da im je uspelo i da će ostati do kraja. Ja nisam lud, vas dve se dogovorite ko laže - rekao je Toma.
Žao mi je, jer znam da je Miki bio ovde, ništa ne bi bilo ovako. Mislim da je bespotrebno napadate - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Mene boli uvo za njihovu priču, ja sam rekao šta sam video! Ona je meni rekla da se držim uz nju, rekla si da sam bio fin u Zadruzi 1!- otkrio je Panić.
Ti si bolestan! Dejan je hteo da te pljune u lice! Ološu bezobrazni! Ti si ološ lažljivi! Nije te za džabe Miki udario! - vikala je Perovićka.
Ja sam jedva pristao i na to slikanje! On je rekao da joj uopšte ne verujem! Znaš li koliko je čovek prevrtao očima dok smo on i ja pričali o tebi?! - rekao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da ti ja opalim šamarčinu! On mene poznaje 25 godina! Ti sve radiš namerno i sa Nadeždom, samo da bi ostao! Videću kad ćeš imati slikanje i gde! - rekla je Suzana.
Ja samo hoću da kažem da ti nisi trebala da budeš ta koja će da oda tajnu! Ona je to samo tebi rekla! - rekla je Luna Zlati.

Kako je izgledala ova brutalna svađa, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Suzana Perović

#Tomislav Panić

'