AKTUELNO

Nije mogla da se opravda pred zadrugarima!

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pokrenuta je tema o dvoličnosti Suzane Perović. Međutim, nakon što je Zorica Marković pozvala Zlatu Đurković da iznese sve šta zna o intimnom odnosu Suzane sa Mikijem Đuričićem, tema je krenula u tom pravcu.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana Kulić, koja je jedina od zadrugara odabrala Suzanu za najdvoličniju osobu u kući, sa čime su se složili i gledaoci, iznela je mišljenje o Perovićki, a zatim potvrdila navode da je Suzana imala intimne odnose u kući sa Mikijem.

Gledali smo Suzana! Na Jutjubu ima klipova, u spoljnom toaletu si ga molila da imate intimne odnose - ispričala je Miljana, pa pozvala Zolu da potvrdi njene navode.
Nisam video lice, ja sam čuo glas i čuo sam priču, hajde ti (Miljana) reci, ja ću potvrditi - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Nije bilo tako - pravdala se Suzana, pa otpužila Zlatu da spletkari.
Ja njoj dajem dva puta najveći budžet, smatrala sam je prijateljem. Da doživim da moj prijatelj ovo priča... - vikala je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je okretanje vodenice. Okretanje igre sa njene dvoličnosti na mene. Ja znam da se ona pripremala za to, a da li se desilo to ne znam. Druga stvar, nema potrebe da me bude sramota, jer smatram da je to normalno u jednoj vezi - rekla je Zlata.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'