AKTUELNO

Objasnila joj neke stvari!

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je publika izabrala Suzanu Perović za najdvoličniju osobu u Beloj kući, Ljuba Pantović želela je da čuje komentar na ovu temu od svoje cimerke, kao i da li Suzana smatra za sebe da je dvolična.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom Suzaninog izlaganja umešala se i Miljana Kulić, koja je podsetila ovu zadrugarku da nije sinoć želela da otkrije neku svoju tajnu, kako bi videla Mikija Đuričića ili članove svoje porodice, jer to nije želela.

Gledaoci su doneli takvu odluku, ne znam na osnovu čega. Bilo bi mi lakše kada bi mi neko objasnio zbog čega je to tako. Ja ne mogu da se setim gde sam ispala dvolična. Odavanje tajne je bilo vezano za blisku osobu ili susret sa porodicom. Neću da izmišljam i da lažem. Ja bih se osetila kao izdajnik. Ja to ne radim! Tajna je za mene tajna - pričala je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki da bi video tebe, da si ti izašla, smislio bi da je Stanija ukrala majicu iz mog apartmana samo da bi tebe video. Mogla si nešto da izmisliš. Suzana ne želiš da vidiš Mikija! Zbog toga su je gledaoci izglasali za najdvoličniju - govorila je Miljana Kulić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Suzana Perović

'