AKTUELNO

Nije se znalo ko se kome obraća.

Nakon kratke pauze, Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović su nastavila da se ''ujedaju'' rečima. Njih dve očigleno jedna čekaju sastanke za crnim stolom kako bi jedna o drugoj iznele svakakve informacije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovog puta je nastala drama kada je pušten snimak uspomena Ljube Pantović koji je pokrenuo mnoge teme, poput brige o maloj Magdaleni, odnosu sa Davidom, odnosu sa Karađorđem. Reč da komentariše sve ono što su videli je dobio Karađorđe Subotić.

Mi smo imali lepih trenutaka puno. Ja sam uvezao bager i mislio sam da krenem da radim sa nekim firmama. Prodat je za vrednost gusenice. Ljuba i njen dečko su ga prodali. Platio sam ga 45.000 evra. Oni su ga prodali za smešne pare... Ne mogu da verujem da se to dogodilo. Za mene je to bilo tada kao da su mi rekli nešto strašno. Što se tiče Magdalene, ona svog oca zna kao piromana. Trudim se da imam lep odnos sa unukom jer nije ona kriva ništa. Ljubi nikada nisam branio što nije dolazila da vidi Magdalenu. Smatram da je ona delom kriva za sve ovo između David i Aleksandre - komentarisao je Karađorđe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sve ove gluposti padaju u vodu. Ja od 2000. godine nemam ništa sa ovim čovekom. Kakav ljubavnik. 2011. sam se razvela, ali odavno nisam imala bilo šta sa njim. Čovek laže, priča kako je bio 20 godina u zatvoru, laže kad zine - priznala je Pantovićeva.

U raspravu se ponovo umešala Aleksandra Subotić koja je demantovala majku u odnosu na oca Karađorđa.

Sve može da se proveri. Ništa tata nije loše rekao. Ja sam mu govorila da to da uči Magdalenu da joj je otac piroman nije lepo. Ne znam šta priča ova žena kad moja sestra nema lep odnos sa njom, to je dovoljno - rekla je ona.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Znam da ste se ti i tvoj otac ujedniji da mene kao uništite - govorila je Ljuba.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Karađorđe Subotić

'