AKTUELNO

Bilo im je krivo zbog ovoga.

Proteklih dana nekoliko ukućana rijaliti programa "Zadruga 2", dobili su tajne zadatke, a tokom noći stiglo je pismo Velikog šefa koji je zadrugare obavestio da zadatke nisu uspešno izvršili.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Aleksandra Subotić i Mina Vrbaški trebale su da nagovore ukućane da Brendona zovu njegovim pravim imenom, dok je Marko Miljković trebao da smisli nešto lepo i romantično kako bi iznenadio Lunu Đogani, međutim i on nije uspešno obavio ovaj zadatak.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, ove nedelje su neki od vas bili na tajnim zadacima. Mina i Aleksandra su dobile tajni zadatak da nagovore sve zadrugare da Brendona ne zovu tako, nego da ga oslovljavaju sa 'Branislav'. Zadatak bi bio uspešan da su svi zadrugari to radili, a kako se to nije desilo, ovaj tajni zadatak proglašavamo neuspešnim - pisalo je u prvom delu pisma.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim Mine i Aleksandre, i Marko je dobio tajni zadatak. Na Marku je bilo da osmisli nešto lepo i romantično, čime će iznenaditi Lunu. Nagrada za Markov tajni zadatak bilo bi odlazak na Rajsko ostrvo. Kako je nagrada bogata i lepa, očekivali smo da će Marko više da se potrudi. I ovaj zadatak proglašavamo neuspešnim - naveo je Veliki šef u pismu.

Aleksandra Subotić je nakon čitanja pisma rekla da joj je krivo što nisu uspešno obavile zadatak, dok Marko Miljković nije imao komentar. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'