AKTUELNO

Subotićeva smatra da David laže da se nisu voleli.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sledeći snimak koji je pušten bio je kolažni video u kome su se David i Aleksandra ljubili i razmenjivali nežnosti sve dok nisu raskinuli. David Dragojević je posmatrao snimak, ali nije gubio vreme već je tokom prikazivanja snimka držao sadašnju devojku Anu Korać za ruku.

Ovo je klasično p*šanje po Ani, zašto ovo puštate. Nema mi smisla. Mi smo svakakve klipove imali. Zajedno smo bili, strasti više nije bilo - govorio je David sa negodovanjem nakon puštanja snimka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li si fejkirao? Priznaj. Naše mesto je bilo dok, mi smo na travi, pab je naš. Sve je isto, isto sve radiš - oštro je pričala Aleksandra, a onda se ubacio Mića:
Ovo što smo videli je ljubav, Davide - govorio je Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U početku je bila ljubav. Njena posesivnost je ubila sve to - rekao je on kratko.
Davide, vidi se da smo se voleli, prestani da lažeš, koga zezaš ti. Planirali smo budućnost. Sada mislim da me je folirao zbog para. Preko 30 hiljada evra sam zaradila. Više para nema. Sada više ne verujem da je zbog ljubavi. Ja sam njemu davala pare za struju, pre nego što smo išli na more. Za struju u girosu. Zaradila sam neke pare i htela sam da iskoristim te pare za kuću, ali me je nagovorio da uradim grudi - govorila je Aleksandra.
Poslednji put kada je dobila 4.000 evra ona ništa nije sklonila, nego je dala na silikone, a ja sam rekao da sam digao u Americi pare i poslao joj zbog tih žena, a ona je uradila s*se - pričao je Dragojević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam dobila još 6.000 evra i rekla sam da ću da ih sklonim da gradimo kuću i budućnost. On je rekao da odem da uradim grudi, da uradim nešto za sebe prvi put. Ja sam to prećutala da bi on ispao muškarac. Ja nisam želela da on ispadne manje muško - dodala je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'