AKTUELNO

Orila se Bela kuća zbog njihove svađe.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pušten je snimak kako Ljuba Pantović i Jovana Tomić Matora komentarišu odnos Sanje Stanković i Davida Dragojevića. Ljuba i Matora smatraju da između njih postoje neke emocije, čak iako je Sanja dobra drugarica sa Anom Korać.

Nikad nisam ni bila, to je glupost. Ti leptirići su bili napolju. Imam sa Jovanom otvoren odnos, sve zna. Sanjala sa Davida, to ne mora ništa da znači - govorila je Sanja, a onda je Jovana presekla sledećim rečima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nikada mi se nije svidela Sanja tako. Nikada ne mogu da priđem nekom kada plače da savetujem. Nije mi jasno zašto odmah te priče, to nema veze sa vezom. Sve je otišlo predaleko... - govorio je David, a onda je Jovana komentarisala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je Ana rekla da je Sanja sanjala Davida. David je rekao da je Sanja njemu pozajmila pare za šišanje. Ništa sumnjala nisam. Drvo me posle pitalo više puta. Naravno da ću da posumnjam. Ja ne krijem ništa. Pričala sam sa Ljubom - rekla je Matora, a onda je njena sagovornica sa snimka ustala i rekla šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gledao je u Sanju, pa gledao je u mene. Bezveze frka je bila neka, on je gledao u nju. Bilo je nekog flerta - govorila je Ljuba.
Kad se ugasilo svetlo, ja sam bio 10 minuta. Bio sam tu da je posavetujem posle raskida. Da ne skida ništa sa zida. Sve vreme je bila Ana pored mene, da li ste normalni. To za stolom, što da ne gledam, nije mi jasno. Devojka je plakala posle svega sa Jovanom, šta da joj kažem, savetovao sam je zajedno sa Anom - rekao je Dragojević za kraj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#David Dragojević

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'