AKTUELNO

Ima informacije o njoj za koje niko ne zna?

Naredno pitanje bilo je za Anu Korać, koja je trebala da objasni razlog zbog kog se plaši Ljube Pantović. Tokom prošle noći Pantovićeva je izjavila da poznaje Koraćevu i da zna Anin stil života koji vodi van rijalitija, kao i da David Dragojević ne spada u taj stalež.

Napadaš druge zadrugare kada nešto loše govore o Davidu i tebi, a Ljubi ne smeš da odgovoriš. Da li se ti plašiš nje? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se ne pojavljujem ni sa jednim dečkom javno. Ja sam rekla njoj da Aleksandra ne napada Davida, ona je meni rekla da ne pričam o Aleksandri. Meni je David prvi dečko sa kojim sam javno u vezi - ispričala je Ana i izbegla odgovor na konkretno pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da Ana ćuti zato što misli da sam ja u pravu. Ona i te kako vodi računa sa kim će biti viđena i dalje smatram da bi nju bio blam da ga predstavi, ali to ćemo videti kada izađu. Ana nema potrebe da se plaši mene, nit smo imale sukob, nit smo jedna drugoj rekle nešto loše. Volela bih da izađe klip puta od Beograda do Veternika kako moli za malo botoksa - izjavila je Ljuba.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'