AKTUELNO

Kulićeva je istakla da ne želi da je di-džej dovodi u neprijatne situacije.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Tokom prethodne večeri je došlo do žestoke svađe između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole zbog toga što je on jeo iz istog tanjira iz kog je jela i Stanija Dobrojević, a pritom je on govorio da je gadljiv na druge zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto si jeo iz istog tanjira sa Stanijom i zbog toga povredio Miljanu - glasilo je pitanje jednog gledaoca upućeno Zoli.
Bila su za šankom četiri tanjira. Stanija je jela ćevavp, a posle toga sam ja uzeo komad kobasice i onda je Miljana utripovala da sam ja to uzeo od Stanije. Ja 99% tvrdim da nisam uzimao hranu koju je Stanija uzimala.   Ispao je haos, besmisleno - objasnio je situaciju Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Povodom ovoga se oglasila i Miljana koja je ponovo napravila haos u Beloj kući i očitala lekciju svom dečku.

Ja ovde ništa ne krivim Staniju. Ti si ženo došla i ja sam ti rekla da jedeš ako si gladna. Jela si iz dva tanjira, stajala si između mene i Zole. On kaže da je gadljiv i da Stanija nije zarazna. Poenta je u tome što Stanija odlazi i on uzima tanjir i kaže da nije ona jela iz tog tanjira. Koja god da je devojka bila ja bih mu prebacila - prokomentarisala je Kulićeva.
Ne, ja sam rekao da nisam jeo njen ćevap koji je ostao - dodao je Zola.
Nemoj da me dovodiš u ovakvu situaciju zbog drugih devojaka. Znam šta sam videla. Jesi ili nisi? Ja želim da se naša veza distancira od ovoga - vikala je Miljana besno na Zolu.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'