AKTUELNO

Zbog sukoba Save Perović i Miljkovića, blogerka morala da progovori, jer je bivši dečko opet branio Brendona!

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima. Voditelj Milan Milošević imao je još jedno pitanje za Savu Perović.

Savo, da li znaš da je svima jasno da svojim savetima jasno udaljavaš Lunu od Marka - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je najbitnije kao prijatelj, da je Luna srećna, zadovoljna i da se smeje. Moje lično pitanje je bilo da Luna nije trebalo ni sa kim ni da uđe u vezu. Ja sam bio u fazonu da treba da se posveti sebi i karijeri, da je to najbitnija stvar. Luna ne zna da funkcioniše na taj neki način. U međuvremenu, ja sam nju podržao za vezu sa Markom Miljkovićem, to znaju oboje, nikada nijednog momenta nisam likovao da ona treba da se odvoji od njega. Meni se ne sviđa to što je Marko uradio prema njom. U mnogim situacijama sam kritikovao Lunu, i stao na stranu Marka. U ovom slučaju sam savetovao nju da treba da se posveti sebi. Da li će ona da se pomiri sa Markom ili neće, to je njena stvar, ali sam je savetovao da treba da spusti loptu. Smatram da su se posvađali zbog gluposti - odgovorio je Savo.
Gde sam ja to pogrešio? - upitao je Marko Savu.

Foto: TvPink Printscreen

Kada si se izdrao ovde za nju vezano za krevet, druga stvar je bila sa Brendonom. Smatram da je Brendon tvoj prijatelj, ako je tvoj prijatelj napao Lunu, treba da zaštitiš Lunu i kažeš mu da prestane - ispričao je Savo.
Pusti ga, sedi, pričaš kao sa stubom - dobacivala je Luna nekoliko puta.
Brendon je stao, čak je i prećutao mnoge Lunine reakcije. Sad si i ti dokazao da nisi njen priajtelj - izjavio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Na moje emocije ne mogu da utiču ni mama, ni tata, a kamoli Savo Perović. Ja sam to pokazala, da me je nazvao tata ida mi je rekao da ne podržava vezu sa Markom, ja bih mu spustila slušalicu. Mene su tvoje potencijalni drugari vređali, a znaš koliko me je to zabolelo - dodala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'