AKTUELNO

Zadrugarke su insistirale da Marinkovićeva prizna da želi da zavede Marka.

Stanari Bele kuće večeras odgovaraju na škakljiva pitanja koja su im postavili gledaoci koji pomno prate sva dešavanja rijaliti programa "Zadruga 2". Voditelj Milan Milošević je ove noći posetio zadrugare i postavljao pitanja koja zanimaju milionski auditorijum.

Jedno od pitanja stiglo je za Maju Marinković za koju su mnogi zadrugari prokomentarisali da flertuje sa Markom Miljkovićem iako je on u tom periodu bio u vezi sa Lunom Đogani i time njihovu vezu dovela do kraha.

Foto: TvPink Printscreen

Kakav je osećaj kada trčim za muškarcem koji te muškarac drži u fioci, a drugu drži u srcu - glasilo je pitanje gledaoca za Maju Marinković.
Ja samo nisam htela da im se mešam u vezu. To što je on mene gledao pored devojke to mene ne interesuje. Ja ne bih ništa imala sa njim niti bih započinjala. Ja nisam osoba koja se nekome meša u vezu. Ja nisam kriva što je on mene pogledao - pravdala se Marinkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon njenog izlaganja oglasile su se i Marija Kulić i Zorica Marković koje smatraju da Maja na sve načine pokušava da zavede Marka.

Ona njega namerno zavodi, da bi Lunu pravila ljubomornom. Sve je ovo namerno radila i namerno je htela da ponizi Lunu jer je Marko nju izabrao kao devojku, a nju kao ljubavnicu - prokomentarisala je Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Maji je povređena sujeta. Ona ne bira sredstva da dođe do izražaja. Bori pomera mozak. Kontradiktorna je, za stolom jedno priča, drugo radi, treće misli. Maja se inati Marku Miljkoviću i samim tim se protivi Luni Đogani - ispričala je Zorica.

Pročitajte još: NIKAD JOJ NIJE BILO TEŽE! Sanja uradila intervju, pa odgovorila na sva pitanja koja interesuju celu Srbiju! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'