AKTUELNO

Otkrila njegove strahove!

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Voditelj Milan Milošević naredno pitanje postavio je Davidu Dragojeviću, a ono se odnosilo na njegovu bivšu verenicu, Aleksandru Subotić. Tokom Davidovog izlaganja, došlo je do brutalne rasprave sa Subotićevom, te je ovog puta Aleksandra otkrila detalje o njegovom privatnom životu.

Foto: TvPink Printscreen

Pričao si da voliš kad je Ana ljubomorna, pa kako si onda smeta to što je Aleksandra bila ljubomorna - glasilo je pitanje.
Ne volim njenu ljubomoru, ja sam rekao da volim određenu vrstu ljubomore. Ali to krene da guši, ne samo moju vezu, već svaku vezu. Konstantno prebacivanje, ja sam to pričao i njoj. Nisam ja nju vodio negde, ali išli smo u izlazak. Uvek je išla sa mnom svuda. Toliko znam o njoj, a neću da iznesem, jer da ne bih ja smeće! Ja neću to da kažem! - pričao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Kako lažeš Davide, smrade! Šta pričaš ti? Što se tiče moje posesivnosti i ljubomore, David je taj koji se zavadio sa svakim svojim drugom, koji je svakom svom drugu prebacio nešto. On nema dinara, nema karijeru, nema ništa. Ti si uvek želeo da budeš kao oni, da kupiš kola, kao onaj dečko iz Nemačke što je igrao fudbal. Pričao si da se osećaš kao smeće pored njih. Davide, molim te! Uvek je imao problem sa svojim staležom i staležom njegovih prijatelja - izjavila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'