AKTUELNO

Subotićeva je to videla svojim očima.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Naredno pitanje bilo je za Anu Korać, koja je trebala da odgovori na pitanje o klipu u kom je govorila Lepom Mići da će nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga 2" olako ostaviti Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Lepom Mići si u klipu si najavila da ćeš Davida ostaviti lako za dva meseca, koliko je vremena ostalo da ga ostaviš? - glasilo je pitanje.
Pričali smo više puta o tvojoj vezi, ja sam je pitao šta će raditi kada izađu odavde, ona je rekla da će lako kad budu izašli. Mada mislim da Ana samu sebe laže, ona traži opravdanje da ja nju ne bih napadao više ovde - otkrio je Lepi Mića.
Neću ga nikada ostaviti Davida - odgovorila je drsko Koraćeva, nakon što je voditelj ponovio pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

To je bilo čim sam ja izašla, Ana je najavljivala da će se smuvati sa njim, pa ju je Mića pitao kako će ona to da raskrsti, ona je rekla da će ga lako šututi kao kera, kao i ostale. Ja sam bila njegova verenica i radila sam sa njim šta sam htela. Ti o meni  možeš samo loše da pričaš. Ko si ti da uopšte komentarišeš šta sam ja radila u mojoj vezi?  - podsetila je Aleksandra na klip o kom se pričalo.
Šta se dereš ti? Je l' tebe neko nešto pitao? Sedi bre dole! Ti si glumila lažnu verenicu. To je tvoj dečko rekao da si glumila sa njim! Glumila si lažnu trudnoču - odbrusila je Ana Aleksandri.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je David Dragojević uskočio u raspravu i počeo kao i obično, da govori o tome da je odavno prestao da voli Aleksandru, te mu je Lepi Mića odbrusio žestoko.

Psiću, idi jedi iz tvoje čantrice. Koga boli uvo šta ćete vi da radite! Meni niko neće reći šta treba da radim! Ti lažeš o meni da bi me spustio, malo ti je što si me prevario, sad hoćeš da me dodatno povrediš! Mene ne boli ništa, bolelo me je! Tebe pas nema za šta da te uhvati, ti moje pare zarađuješ sada! ja sam te prihvatila, klošaru jedan  - odbrusila je Subotićeva Davidu.
David se ponaša kao neki kauboj, lagao si! - dodao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O: B.

#Zadruga 2

'