AKTUELNO

Nezapamćeni haos na imanju!

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi sa zadrugarima obavio još jedan zanimljivi pretres nedelje, u kome uvek isplivaju nove informacije i otkriju se mnoge tajne koje ukućani pokušavaju da sakriju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milan je podigao Zlatu Đurković i Maju Marinković kako bi prokomentarisale njihov razgovor u toaletu, a koji se odnosio na to što je Zlata rekla Maji da pravi žrtvu od Lune Đogani, time što spominje kako je Marko Miljković flertovao sa njom dok je još uvek bio u vezi sa Đoganijevom. Ovo je bilo posebno zanimljivo gledaocima najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2", pošto je Zlata tešila Lunu nakon raskida sa Markom kada je Đoganijeva naručila njenu pesmu od Drveta mudrosti.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla mi je: "Nemoj da ispadneš niskomoralna, praviš od Lune žrtvu" - ispričala je Maja.

Zlata se pravdala na svaki način da nije tako mislila, a nekolicina zadrugara je ustalo i iznelo stav o njoj.

Maji govori jednu priču, Luni drugu. Ja sam Zlati dva puta na Igri istine postavila pitanje, nikada nije htela da odgovori. Zlato, ovde imaš činjenice, argumente i dokaze i da si to rekla. Podržavaš Lunu, a pričaš da Maja pravi žrtvu od nje - zamerila joj je Jovana Tomić Matora.
To je osam meseci Zlata takva - ispričao je Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

U međuvremenu, nekoliko zadrugara je istovremeno komentarisalo i odnos Maje i Marka. Miljana Kulić je ispričala da je zapazila da se Maja ponaša kao ona u prvoj sezoni, jer je i Kulićeva bila zaljubljena u Miljkovića, te da radi sve da skrene pažnu na sebe. Maja se pobunila, a Miljana je izjavila sledeće.

Ja bih volela da Marko jednog utorka izj*be Maju, kako bi se pokazalo da je ovo moje istina - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Luni je bilo neprijatno dok je ovo slušala, pa je u jednom trenutku istričala u pab i doživela nervni slom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'