AKTUELNO

On je proglašen za najvećeg foliranta i od strane ukućana i od strane publike.

Zadrugari su danas dobili priliku da odaberu najvećeg foliranta u kući, a svoj sud dala je i publika koja prati redovno dešavanja na luksuznom imanju. Većina zadrugara glasala je za Davida Dragojevića, te je on proglašen za najvećeg foliranta.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, svojim glasovima ste Davida odabrali za najvećeg foliranta u Zadruzi. Osim toga doneli smo odluku da budete kažnjeni smanjenem budžeta od po 1000 dinara, zbog jučerašnjeg spavanja i nepoštovanja današnjeg sastanka. I za kraj, opominjemo Suzanu da iako je vođa, ne može da ućutkuje zadrugare. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe i publika je za apsolutnog pobednik ovog glasanja odabrala Davida Dragojevića, koji je zauzeo prvo mesto, dok su se iza njega našle Stanija Dobrojević na drugom mestu i Luna Đogani koja je zauzela treće mesto.

Dragi zadrugari, osim toga što se za najvećeg foliranta glasali vi, glasala je i publika. Moramo vam reći da se ishod ne razlikuje. I po gledaocima, titulu najvećeg foliranta je poneo David. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je u drugom pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'