AKTUELNO

Juče su odlučili da stave tačku na svoju vezu.

Luna Đogani raskinula je vezu sa Markom Miljkovićem, a to joj veoma teško pada, što dokazuje i nova situacija koja se tokom večeri dogodila na luksuznom imanju u blizini Beograda.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva se osamila sa Savom Perovićem, kom je priznala da više očima ne može da gleda Marka. Podsetimo, Luni je zasmetalo što je Marko preterano blizak sa Branislavom Radonićem Brendonom, što je nije branio u svađama sa ovim cimerom, ali i što je odabrao da peva numeru Slobe Radanovića, njenog bivšeg dečka, na "Zadrugoviziji" koja će biti u subotu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad ga vidim da leži po ceo dan u onom krevetu, dođe mi da ga polijem vodom. Sve je sam napravio, ne kapiram više ništa. Navikli smo jedno na drugo, a sada smo stranci. Što je najgore, ja ništa nisam kriva. To je inače u životu jako čudno - pričala je Luna Savu.

Foto: TV Pink Printscreen

I da mu kažeš: "J*bem ti mater, kretenčino". Mnogo je lakše napolju, jer imaš neko društvo i zabavu, a ovde je to mnogo teže. Imala si mnoge stvari koje su te nervirale u toj priči - izjavio je Savo.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa nekim deliš sve i onda preko noći moraš da prihvatiš to da ti više taj neko nije ništa. Iskreno, meni je lakše što je sada "Zadrugovizija". Inače, pala bih u krevet. Prvi maj ide, koliko smo pričali o tome da ćemo da ga slavimo zajedno. Posle svega onoga što sam rekla, znaš šta bi mi sve rekao, ali sve što sam rekla, to i mislim - nastavila je Luna.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'