AKTUELNO

Napokon je priznao zašto se sve ovako desilo!

Naredno pitanje bilo je postavljeno za prijatelje Lune Đogani. Naime, voditelj Milan Milošević upitao je Ljubu Pantović, Minu Vrbaški i Savu Perović da li su srećni, budući da su tokom dana bili otvoreniji sa Lunom, te su je savetovali kako treba da se ponaša nakon raskida sa Markom Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Da li ste vas troje srećni sad - glasilo je pitanje.
Uvek smo srećni, pretpostavljam zašto pitaju. Moja sreća ne ovisi od drugih ljudi. Danas sam sa Lunom isto tako pričala malo otvorenije. Sada kada se sve to isteralo na čistac, on je pokušao da svali na mene, milsim da je sposobna
Ja sam danas prvi put bila iskrena prema Luni. Rekla sam šta se dešava, sumnjala sam uvek između njih da će nešto da uradi. Iskreno, kada je Dragana ustala i rekla da rijaliti počinje 14. januara, meni se javilo da je to neki deo igre. Onda se desila svađa, gde sam ja bila na krevetu sa Markom i govorila sam da treba da se Luna skloni od ovoga. Pošto je ona ušla sveže u novu vezu, mislim da će na kraju, po drugi put ispasti da je nju pokušao neko da izigra - započela je Luna

Foto: TvPink Printscreen

Ne želim da dozvolim Luni da padne i te kako ću da joj zvocam nad glavom. I te kako nju čeka život napolju, nije nikakva greška i da raksinu, treba da digne glavu. To je da li je on lažirao ili nije, iz poštovanja prema Luni nikad je nisam huškao, već sam je pustio, jer mislim da je dovoljno pametna da vidi šta i kako - bio je jasan Savo.
Kratko da kažem, što se tiče Mininog izlaganja, u prvoj rečenici je pokazala da Luni nije prijatelj, jer ako je to mislila ovo sve vreme, a tek si sada iznela to, imaš veliki minus. Što se tiče Ljube, ona se i te kako umešala u naš odnos. Ona je nju huškala protiv mene, to mi je sve jasno, ako ste uspeli, uspeli ste, svaka vam čast, verovatno je ovako i trebalo da se desi - izjavio je Marko.
Ti si obećao njenom ocu da više nećeš vikati na nju, a isto si uradio - odbrusila mu je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'