AKTUELNO

Pljuštale su uvrede sa obe strane!

Emisija ,,Pitanja gledalaca" se nastavila preko dana još burnije nego prethodne noći. Sledeće pitanje voditelj Milan Milošević uputio je ka Branislava Radonića, koji je pre par dana ogovarao svoje cimere iz Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Ogovarao si fizički izgled Stanije, Miljane i Alekse, a zašto ne pogledaš sebe, šta vidiš u ogledalu i operi više svoje stvari - glasilo je pitanje.
Ja vidim purpurno egzotično biće u pakovanju Brendona. Sedim ovde i komentarišem svačiji izgled, smatram da je Stanija izgubila bitku sa biološkim satom. Vidio joj se po vratu i da se malo izdeformisala u licu zbog negativne energije. Po Miljani se vidi da nije izlazila iz kuće i da je jela brzu hranu. Za Aleksu se ne sećam šta sam ga ogovarao - obrazložio je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

On j iskompleksirano biće, nije purpurno biće. Danas Marko ulazi u bazen, za njim se skida Brendon i ulazi u bazen iako pre toga nije uopšte ulazio. Gleda Marku između nogu. Reci Džoniju da pripremi venčanicu. Zaljubljen si u Marka Miljkovića - odbrusila mu je Miljana.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'