AKTUELNO

Opleli po cimerki!

Zorica Marković iznela je svoje mišljene na temu odnosa Pavla Jovanovića i Stanije Dobrojević. Pevačica i Jovanović su najpre raspravljali o intelektualnim sposobnostima Dobrojevićeve, a potom i o tome kako napolju izgleda Jovanovićev odnos sa njom.

Po par sati se ne odvajate, sedite i pričate. I to izgleda kao da ti nju zavodiš i njoj to prija. Nisi se odvajao od Stanije Dobrojević. Kada si ti došao imao si kontakt sa Draganom, kakav-takav. Pitali su je ko joj se više sviđa Pavle ili Čolak, ona kaže Pavle jer je krupniji. Ona ima puno pravo da kaže dobio si korpu, sad si mi neprijatelj. Dajete ljudima povoda da pričaju. Nisi realna prema sebi - objasnila je Zorica Pavlu.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica je uporedila i Pavlov odnos sa Draganom Mitar i Stanijom, dok se on pravdao time da sa starletom ima samo površnu komunikaciju i da mu je ona u više navrata psovala porodicu.

Ona ne zna tablicu množenja sa 34 godine. Ona je meni je*ala majku pre neki dan. Psovala je sve vreme. Držiš neki moral, a nemaš osnovnu kulturu. Mi smo pričali o aerodromima, carinama, Americi. Ja sam sa njom prestao da pričam - pravdao se Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'