AKTUELNO

Đoganijeva je odučila da se ne uzbuđuje zbog izjava pojedinih zadrugara.

Naredna tema koja je otvorena ove noći u okviru emisije "Pitanja gledalaca" bila je ona koja se tiče svađa ljubavnog para Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

"Luna, uglavnom imaš amneziju i ne sećaš se da si nešto pričala, kako onda dok gledaš snimak svađe sa Markom ponavljaš od reči do reči ono što si rekla na snimku" bilo je pitanje za ovu zadrugarku.

Ono što me zanima pamtim, ono što me ne zanima ne pamtim, neka bude da je tako. Imam amneziju zbog emisije "Radio Amnezija" - bila je ironična Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Da nije ona u vezi sa Markom da bi terala inat Slobi i Kiji - dobacila je Marija Kulić.
Malopre smo pričali o tome da radi neke stvari slične kao što je radila i ranije. Nemam šta da joj zamerim, to je ona, ja joj ne zameram - objasnio je Marko.
Ovde je problem to što nas petoro budala ustajemo i pričamo. Oni se poznaju spolja, štite jedni druge. Sve to što pita narod i što ti pretresaš, to nije bezveze - navela je Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Znači lagala sam, lažno sam plakala, lažno sam se nervirala, to je pitanje? Da, u pravu su, ja sam folirala sve ono. Nisam plakala, lažne suze su bile u pitanju - zaključila je besno i ironično Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MIKI PREKINUO PROGRAM NA RADIJU: Uleteo u studio, a potom Staniji očitao lekciju! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

'