AKTUELNO

Dragojević ponovo između dve vatre!

Naredno pitanje koje je stiglo od vernih gledalaca "Zadruge 2" bilo je ponovo upućeno Davidu Dragojeviću. "Zašto ne priznaš Ani da te s*ksualno više privlači Aleksandra, s obzirom da se sa Anom mučiš po dva i po sata" glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Dragojević je prebledeo kad je čuo ovo pitanje, a onda je počeo da se pravda, te je naveo da sa svojom devojkom već neko vreme  nije intiman.

Između mene i Aleksandre se ugasila strast, Ana i ja nemamo odnose od kad je ono pismo. I te kako me Ana privlači. Noćas smo se mazili, pokazao sam ispod jorgana, podigao sam jorgan i pokazao jer kamere prate sve. Seksa nije bilo. Vidi se sve, zna se šta je seks. U krevetu nismo. Čačkali smo se, mazili i sve to, ali seksa nije bilo - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

I u onom rijalitiju je bilo na sve strane pa je on imao s*ks sa Aleksandrom, nije se plašio kamera. Ispod pokrivača može i ovde, ko ih vidi. Nelogično mi je da se oni s*ksuano privlače - uključila se u raspravu Marija Kulić.
Tako se i meni pravdao - dobacila je Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POKAZALA JE ŠTA MISLI O MENI: Lazar otkrio ŠTA JE PRAVI UZROK SUKOBA SA LJUBOM, pa ovim rečima objasnio koliko je zadrugarka DVOLIČNA! (VIDEO)

Pošto David nije čuo šta je njegova bivša verenica dobacivala, voditelj Milan Milošević je zamolio Subotićevu da ustane i prokomentariše sve.

Jako mi je smešno ovo. Sa mnom nije bilo tako, nije se mučio. Ja sam mu uvek zamerala što je bio tako brz. Davide, ja sam to rekla već, zamerala sam ti što si brz, kamere su i to snimile. Nadam se da ga ona s*ksualno privlači i da uživaju - navela je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'