AKTUELNO

Već neko vreme su u svađi.

Ognjen Amidžić ove noći razgovarao je i sa Zoricom Marković, koja je odmah na početku njihove priče odlučila da prokomentariše aktuelna dešavanja između Aleksandre Subotić, Ane Korać i Davida Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla kako joj nije bilo svejedno kada joj je Aleksandra pričala kako se osećala u momentima kada je Davida gledala kako se ljubi sa drugom devojkom, dok je Subotićeva boravila u porodičnom domu Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stvarno verovala da je to zaljubljen par. Ja sam šokirana šta se ovde iznosi. Svi znamo tu njenu priču, on je bio sve njeno u životu. Tako je i David govorio. On je dečko došao iz Veternika, udarila ga slava u glavu... Mislim da je kod njega preovladao interes i sažaljenje, a ona je imala zaštitu od njega i sigurnost. Ana je ranije bacila oko na njega i to je priznala meni. Mi smo to u kući znali, ali nismo mogli da verujemo da će Davida i Aleksandru nešto rastaviti - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica Marković u poslednje vreme često ulazi u žestoke svađe sa Markom Miljkovićem, a ova ukućanka večeras je govorila o njemu, kao i o svom odnosu sa devojkom ovog zadrugara Lunom Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Ničim izazvano imam problem sa Markom Miljkovićem. Prošle sezone ja nisam bila na Luninoj strani, imala sam žestoke napade, to je otišlo mnogo od strane njene porodice... Evo sada smo ovde, nemam razlog da ja Lunu Đogani diram u bilo kom smislu. Ja sam samo komentarisala ono za duet sa Kijom, da bi Marko mene napao. Dobro je što imam sukob sa Miljkovićem. Ona ima emocije, ali ne može sama u rijalitiju. Marko je proračunat, pravi presek tromesečni, kao da radi u fabrici jogurta. Sve radi onako kako je planirao. Biće sa Lunom do finala, ali je loš glumac - pričala je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zorica Marković

'